Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός με τις ατάκες της Μαρίας Κωνσταντάκη περί… μήκους και πάχους [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός με τις ατάκες της Μαρίας Κωνσταντάκη περί… μήκους και πάχους [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός με τις ατάκες της Μαρίας Κωνσταντάκη περί… μήκους και πάχους [βίντεο]

Στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark μπήκε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει και σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις. Στην ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει, τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν… ταραχή στον παρουσιαστή!

«Ναι, μετράει. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, αντίο να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο», είπε ο η Μαρία Κωνσταντάκη προκαλώντας σάλο.

Και συνέχισε: «Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!