Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πληρώσει 23.845,38 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας
[Ελεύθερος Τύπος]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πληρώσει 23.845,38 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας

[Ελεύθερος Τύπος]: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πληρώσει 23.845,38 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας


Νέα οικονομικά βάρη προέκυψαν για το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως έγινε γνωστό θα πρέπει να πληρώσει Τέλη Κυκλοφορίας ύψους 23.845, 38 ευρώ για τα Ασθενοφόρα και τα οχήματα που έχει για να βοηθά τα παιδιά. Και όλα αυτά την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα οργανισμού είναι πάρα πολλά.

Η ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιά είναι η εξής:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να πληρώσει 23.845,38 ευρώ για Τέλη Κυκλοφορίας για τα ασθενοφόρα και τα οχήματα που δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 23.845,38 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία:

● των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β.

● των οχημάτων άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία

● των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

● των οχημάτων που καθημερινά μεταφέρουν στα σχολεία τους τα 278 παιδιά από τα 10 Σπίτια μόνιμης διαμονής και τα 38 παιδιά από τα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα πρέπει να καταβληθούν 23.845,38 ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας καθώς παράλληλα θα πρέπει να πληρωθεί -όπως κάθε μήνα- πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Φ.Π.Α., φόρος μισθωτών υπηρεσιών, φόρος ιδιόχρησης ακινήτων, φόρος παραχώρησης ακινήτων, φόρος αποδοχής κληρονομιάς κ.λ.π.).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!