Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Bugatti χρειάζεται 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει την μοναδική La Voiture Noire
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Bugatti χρειάζεται 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει την μοναδική La Voiture Noire

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Bugatti χρειάζεται 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρώσει την μοναδική La Voiture Noire

Η Bugatti La Voiture Noire είναι επισήμως το πιο ακριβό νέο αυτοκίνητο, με τιμή 16,7 εκατομμύρια ευρώ, παίρνοντας τον τίτλο από την Rolls-Royce Sweptail των 11,5 εκατομμυρίων.

Το μοναδικό αυτοκίνητο, που βασίζεται στην Chiron, ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες της 89ης έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης. Αλλά, ο Tim Bravo, επικεφαλής της επικοινωνίας για την Bugatti, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα concept προς το παρόν, με το αυτοκίνητο να χρειάζεται περίπου 2 ακόμη χρόνια για να ολοκληρωθεί.

«Δεν είναι το τελικό αυτοκίνητο. Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε αυτό το project πριν 6 μήνες. Όταν ο πελάτης συμφώνησε στην πρόταση μας, ξεκινήσαμε να το φτιάχνουμε. Το αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε δύο με δυόμισι χρόνια.» δήλωσε ο κύριος Bravo, ενώ παραδέχτηκε ότι «το εσωτερικό του αυτοκινήτου που βρέθηκε στην Γενεύη δεν έχει καμία σχεδιαστική αλλαγή (ακόμη)».

Ουσιαστικά, το αυτοκίνητο της Γενεύης ήταν μία κινούμενη «βιτρίνα» όπως πολλά άλλα μη-λειτουργικά concept της έκθεσης, που παρουσιάστηκε για να προϊδεάσει τους επισκέπτες για το πραγματικό μοντέλο.

Το εσωτερικό της Bugatti La Voiture Noire δεν είναι το μόνο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Αν και περίεργο, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη ο 8 λίτρων, quad-turbo, W16 κινητήρας. Όταν τοποθετηθεί, θα αποδίδει 1.479 ίππους και 1.600Nm ροπής, όπως και στις Chiron, Chiron Sport και Divo.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!