Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τα αθηναϊκά ξενοδοχεία που αλλάζουν «χέρια» μέσα στο 2016
[Ελεύθερος Τύπος]: Τα αθηναϊκά ξενοδοχεία που αλλάζουν «χέρια» μέσα στο 2016

[Ελεύθερος Τύπος]: Τα αθηναϊκά ξενοδοχεία που αλλάζουν «χέρια» μέσα στο 2016

Έξι πολύ γνωστά ξενοδοχεία αλλάζουν διεύθυνση

Άρδην αναμένεται να αλλάξει ο ξενοδοχειακός χάρτης της πρωτεύουσας πριν από το 2017, καθώς 6 από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία – ορόσημο της Αθήνας, αλλάζουν διεύθυνση και ετοιμάζονται για ριζικές αλλαγές.

Athens Ledra

Μετά από δύο «στείρες» δημοπρασίες – τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο – για το ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη μία νέα δημοπρασία, πιθανότατα εντός Νοεμβρίου. Η τιμή εκκίνησης των 48 εκατ. ευρώ κράτησαν μακριά τους πιθανούς επενδυτές κάτι που δεν αναμένεται να γίνει στην τρίτη προσπάθεια όπου πληροφορίες θέλουν το τίμημα να είναι τουλάχιστον κατά 20% χαμηλότερο. Πολλοί θεωρούν ότι το ξενοδοχείο είναι στην σφαίρα ενδιαφέροντος και του Ιβαν Σαββίδη καθώς είναι το μόνο πεντάστερο που έχει βγάλει πωλητήριο αυτή την περίοδο και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για σχετική επένδυση στην Αθήνα.

Athens Hilton

Η διαδικασία αυτή, ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2015 με την πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ιδιοκτήτρια Ιονική Ξενοδοχειακή και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εντός 2016. Είναι ήδη γνωστό πως το σχήμα ΤΕΜΕΣ – Dogus έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά και αυτό το διάστημα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση αποκλειστικών συζητήσεων με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!