Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αποστάσεις από την Δημοκρατική Ευθύνη παίρνει ο Χάρης Θεοχάρης
[Ελεύθερος Τύπος]: Αποστάσεις από την Δημοκρατική Ευθύνη παίρνει ο Χάρης Θεοχάρης

[Ελεύθερος Τύπος]: Αποστάσεις από την Δημοκρατική Ευθύνη παίρνει ο Χάρης Θεοχάρης


Αποστάσεις από τη Δημοκρατική Ευθύνη παίρνει ο Χάρης Θεοχάρης, καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής διαφωνεί με τη λογική του αποκλεισμού συνεργασιών με στελέχη από το παλαιό πολιτικό σύστημα.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Θεοχάρης δηλώνει ότι υπήρχαν δύο απόψεις ως προς την πορεία του κινήματος, η μια «ήθελε την απόλυτη καθαρότητα, δηλαδή καμιά συζήτηση με πρόσωπα και φορείς από το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό» και η δεύτερη που έλεγε «ότι όταν το αίτημα από παντού είναι να δούμε πώς θα φέρουμε τη σύνθεση ώστε να δημιουργηθεί ένας μεταρρυθμιστικός πόλος αλλαγής, δεν μπορεί να κινούμαστε σε παλαιοκομματικές λογικές αποκλεισμού δυνάμεων, στη λογική του «εμείς, εμείς οι μόνοι συνεπείς»».

Σε ερώτηση εάν θα συνεργαζόταν με την Ν.Δ., υποστήριξε ότι πρέπει να δημιουργηθεί πολιτικός πόλος στο Κέντρο «γιατί πραγματικά φέρνει μια διαφορετική λογική μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. σε πάρα πολλούς τομείς».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σημειώνει ότι «η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί επιτέλους» και προσθέτει «δυστυχώς παρακολουθούμε μια διαδικασία κατά την οποία η συνεχής προσφυγή στις κάλπες έχει αντικαταστήσει την ουσιαστική διακυβέρνηση που αποσκοπεί στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας», ενώ δεν θεωρεί ότι μια οικουμενική κυβέρνηση θα έλυνε το πρόβλημα της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!