Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σε απόγνωση η κυβέρνηση: Οι δημοσκοπήσεις και τα fake news του Μαξίμου
[Ελεύθερος Τύπος]: Σε απόγνωση η κυβέρνηση: Οι δημοσκοπήσεις και τα fake news του Μαξίμου

[Ελεύθερος Τύπος]: Σε απόγνωση η κυβέρνηση: Οι δημοσκοπήσεις και τα fake news του Μαξίμου

Σε διαρκή προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης, σε σχέση με την πραγματικότητα των δημοσκοπήσεων, επιδίδεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση για να μηn καταρρεύσει το ηθικό του κομματικού μηχανισμού και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Την επίθεση του κ. Τσίπρα στις εταιρίες δημοσκοπήσεων για «πολιτική απάτη» ακολούθησε η δημοσιοποίηση «fake news» που παρουσιάζει ως «δημοσκόπηση του Eυρωκοινοβουλίου» έρευνα της εταιρίας Kappa Research που δημοσιεύτηκε στο Εθνος της Κυριακής στις 10 Φεβρουαρίου και έφερνε τη διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ στις 4,1 ποσοστιαίες μονάδες, (η μόνη εταιρία μαζί με τη VOX POP ANALYSIS, που τον Ιανουάριο παρουσίασε έρευνα που έφερε τη διαφορά υπέρ της Ν.Δ. μόλις στο 2,6%).

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν ούτε «μυστικές μετρήσεις» ούτε «μετρήσεις της πρεσβείας» ούτε «έρευνες μεγάλων εταιριών» που να μπορούν να στηρίξουν το ψευδές επιχείρημα περί μη πραγματικής, μεγάλης διαφοράς υπέρ της Ν.Δ. Σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις που έρχονται από το εξωτερικό από εταιρίες που έχουν την εμπιστοσύνη διεθνών οργανισμών, καλό θα είναι να γνωρίζουν οι Ελληνες πολίτες ότι δεν υπάρχουν οργανισμοί ή εταιρίες που να διεξάγουν αυτόνομα έρευνες στην Ελλάδα.

Και αυτές οι έρευνες διεξάγονται από τις ελληνικές εταιρίες που πληρούν τα κριτήρια και ακολουθούν τους κανόνες του ΣΕΔΕΑ. Αυτές που ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαξιώσει, επειδή δεν βγάζουν αρεστά αποτελέσματα για το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!