Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Από το Power of Love στην πολιτική: Ποια παίκτρια αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και που
[Ελεύθερος Τύπος]: Από το Power of Love στην πολιτική: Ποια παίκτρια αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και που

[Ελεύθερος Τύπος]: Από το Power of Love στην πολιτική: Ποια παίκτρια αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και που

Από τον «στίβο» της αγάπης στον «στίβο» της πολιτικής θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου μας και αναφέρομαι σε πρωήν παίκτρια του Power of Love και την ενασχόληση της με την πολική και συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδου που μετά το πέρασμα της από το Power of Love και ένα μικρό πέρασμα από το My Style Rocks τώρα διεκδικεί την ψήφο του κόσμου στον Δήμο Αχαρνών όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη» Παναγιώτης Γρηγοριάδης.

Όπως αναφέρει η Κυριακή Τσανικίδου η οποία είναι και «Τομεάρχης Νέας Γενιάς» της παράταξης: «Απώτερος σκοπός μας είναι να αποκτήσει η νεολαία των Αχαρνών τη δική της φωνή που θα δώσει διεξοδικές λύσεις σε πολλά ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι νέοι του τόπου μας. Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο. Σας βεβαιώνω ότι θα σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!