Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτος Φλαμπουράρης: Οι πολίτες δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις ευρωεκλογές
[Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτος Φλαμπουράρης: Οι πολίτες δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις ευρωεκλογές

[Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτος Φλαμπουράρης: Οι πολίτες δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν στις ευρωεκλογές

Αμετανόητοι στην κυβέρνηση επιμένουν να ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες για την συντριβή στις εκλογές. Τελευταίο επεισόδιο, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε: «Αναρωτιέμαι αν ήθελαν αυτό το αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι».

Συγκεκριμένα, ο στενότερος συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι στην κυβέρνηση γνώριζαν πως θα υπάρχει διαφορά, καθώς και ότι η μεσαία τάξη καταψήφισε δικαιολογώντας τη στάση αυτή στο γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δίνει βάση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της αφού πριν ασχολήθηκε με το να σταματήσει τον κόσμο να πηγαίνει στους… σκουπιδοτενεκέδες

Στη συνέχεια δήλωσε πως τα «Τα θετικά μέτρα δεν αξιολογήθηκαν όσο έπρεπε» καθώς και ότι έπαιξε ρόλο στην ήττα το γεγονός πως μεγάλο τμήμα των πολιτών δεν ήταν ικανοποιημένο από την πολιτική μας και στο πλαίσιο αυτό καταψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σημείο αυτό έκανε λόγο για αντισύριζα μέτωπο που πολέμησε την κυβέρνηση όλη την περίοδο της διακυβέρνηση και απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους που στήριξαν άλλα κόμματα πέραν της Ν.Δ. «αν είχαν συνειδητοποιήσει πως αυτό το μέτωπο οδηγεί τη ΝΔ σε πρώτο κόμμα», ενώ αναρωτήθηκε στη συνέχεια «αν έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν αυτό ήθελαν…».

Μίλησε και για την μεσαία τάξη λέγοντας πως ως κυβέρνηση σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ τους ανθρώπους να πηγαίνουν και να ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες και τώρα δίνει βάρος στα μικρομεσαία και μεσαία στρώματα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!