Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Απαντήσεις ζητάει η ΝΔ: Φιλοξενήθηκε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο κότερο Παναγοπούλου;
[Ελεύθερος Τύπος]: Απαντήσεις ζητάει η ΝΔ: Φιλοξενήθηκε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο κότερο Παναγοπούλου;

[Ελεύθερος Τύπος]: Απαντήσεις ζητάει η ΝΔ: Φιλοξενήθηκε και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο κότερο Παναγοπούλου;

Ανακοίνωση για τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Τα Νέα», για τις διακοπές στελεχών της κυβέρνησης στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο πολυτελές σκάφος, σε αυτό φιλοξενήθηκε και κορυφαίο κυβερνητικός στέλεχος. «Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλου σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. Και καλεί το Μαξίμου να απαντήσει: «Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις νέες αποκαλύψεις

«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!