Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας στις αστικές συγκοινωνίες
[Ελεύθερος Τύπος]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας στις αστικές συγκοινωνίες

[Ελεύθερος Τύπος]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας στις αστικές συγκοινωνίες


Tα προσόντα και τις μουσικές περγαμηνές της μουσικής επιμελήτριας που προσλήφθηκε με μισθό 3.9000 ευρώ για να βάζει μουσική σε λεωφορεία, τρένο και μετρό προβάλλει η διοίκηση του ΟΑΣΑ.

Μάλιστα όπως τονίζει θα παράξει ανεκτίμητο έργο που θα μείνει για πολλά χρόνια χωρίς να αναφέρεται στην απάντηση τίποτα για τις καταγγελίες πως η πλειοψηφία των μέσων μαζικής μεταφορας όχι μόνο δεν έχουν ηχοσύστημα αλλά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην λειτουργία τους.

Ακολουθεί η απάντηση του ΟΑΣΑ:

«Ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. Πρόκειται για δράσεις που αναδεικνύουν τις αστικές συγκοινωνίες ως δημόσιο χώρο και προάγουν τον πολιτισμό στις διάφορες μορφές του και την κοινωνική ευαισθησία.

Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις, όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!