Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τι απαντά η «Ελληνικός Χρυσός» στις καταγγελίες Καμμένου
[Ελεύθερος Τύπος]: Τι απαντά η «Ελληνικός Χρυσός» στις καταγγελίες Καμμένου

[Ελεύθερος Τύπος]: Τι απαντά η «Ελληνικός Χρυσός» στις καταγγελίες Καμμένου

Πιστός στην πάγια τακτική του, ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο συντάχθηκε πίσω από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για ένα κορυφαίο θέμα, όπως αυτό της επένδυσης χρυσού στη Χαλκιδική, αλλά τράβηξε ακόμη το σχοινί αφήνοντας υπονοούμενα για την Eldorado Gold. «Η ανικανότητα και οι κομματικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την Ελλάδα στη μιζέρια», ήταν το σχόλιο της Ν.Δ.

Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ισχυρίστηκε για την εταιρία Eldorado Gold (μητρική της «Ελληνικός Χρυσός») ότι «επρόκειτο από την αρχή για μια απάτη που έκανε ξέπλυμα χρήματος μεταξύ της αγοράς και της πώλησης της επιχειρήσεως». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του υπογράμμισε ότι θεωρεί πως στη Χαλκιδική θα γίνει μια τεράστια οικολογική καταστροφή αν προχωρήσει η εταιρία στην εξόρυξη της επιφανείας και πρόσθεσε ότι η «Ελληνικός Χρυσός» πρέπει να σέβεται τους περιβαλλοντικούς όρους που θέτει η κυβέρνηση.

Η απάντηση

Η απάντηση από μέρους της «Ελληνικός Χρυσός» δεν άργησε να έρθει, με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Δημητριάδη, να τονίζει πως η εταιρία «επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της» προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι οι επενδύσεις στα μεταλλεία της Χαλκιδικής είναι μια «απάτη» και «ξέπλυμα χρήματος». «Είναι πάρα πολύ βαριές αυτές οι δηλώσεις», τόνισε μιλώντας και ο ίδιος στον ΣΚΑΪ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!