Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με αναφορές στον Μακρόν το τελευταίο βίντεο που έλαβε η οικογένεια που επιχειρηματία
[Ελεύθερος Τύπος]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με αναφορές στον Μακρόν το τελευταίο βίντεο που έλαβε η οικογένεια που επιχειρηματία

[Ελεύθερος Τύπος]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Με αναφορές στον Μακρόν το τελευταίο βίντεο που έλαβε η οικογένεια που επιχειρηματία

Διάρκειας 30 δευτερολέπτων ήταν το τελευταίο βίντεο που πήραν οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του με τους οποίους πλέον έχουν διακόψει την επικοινωνία καθώς οι επαφές που είχαν απέβησαν άκαρπες.

Στο βίντεο το οποίο η οικογένεια πήρε στα χέρια της οι απαγωγείς είχαν φροντίσει να υπαγορεύσουν στον Κρητικό επιχειρηματία να κάνει αναφορές στον Εμμανουέλ Μακρόν προκειμένου με τον τροπο αυτό να δείξουν ότι η εικόνα του ήταν πρόσφατη και δεν επρόκειτο για ένα παλιό βίντεο.

Όπως υπενθυμίζει ο Ελεύθερος Τυπος παρόμοια πρακτική είχε ακολουθήσει και ο Βασίλης Παλαιοκώστας στην υπόθεση της ομηρίας του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά το 2008 όταν έστειλε στους συγγενείς του μια κασέτα με ηχογραφημένη τη φωνή του ομήρου του.

Στο βίντεο με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο επιχειρηματίας φέρεται να διαβεβαιώνει τους συγγενείς του ότι ήταν καλά καθώς δεν έφερε σημάδια βιας παρά μόνο κόπωσης.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είχαν αφήσει το usb με το βίντεο σε μια διασταύρωση της εθνικής οδού Ηρακλείου-Ρεθύμνου, σε απόσταση περίπου 120χλμ. από το σπίτι του επιχειρηματία.

Μετά την αποστολή του βίντεο οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια Λεμπιδάκη 20 ημέρες αργότερα και ζήτησαν 70 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!