Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ανακαλύπτοντας την άγνωστη Ταϊβάν
[Ελεύθερος Τύπος]: Ανακαλύπτοντας  την άγνωστη Ταϊβάν

[Ελεύθερος Τύπος]: Ανακαλύπτοντας την άγνωστη Ταϊβάν

παρουσιαζει μεγαλη τουριστική αναπτυξη

Στο πρώτο άκουσμα για την Ταϊβάν, αυτό που σκέφτεται κανείς είναι τα τεχνολογικά προϊόντα της, μια «Σίλικον Βάλεϊ» της Ανατολής. Κι όμως, εκτός από ανάπτυξη σε αυτό τον τομέα, έχει αξιοσημείωτη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

O επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την καταπράσινη επαρχία, τις πανέμορφες λίμνες, τους ουρανοξύστες, τους παραδοσιακούς ναούς… Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας θα μαγευτούν. Όσοι όμως δεν έχουν συνηθίσει αυτές τις γεύσεις στην αρχή θα δυσκολευτούν.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Ταϊβάν κάνει μια καλή προσπάθεια να διαφημίσει τα ενδιαφέροντα της χώρας αυτής. Καθώς η Turkish Airlines έχει εγκαινιάσει πλέον απευθείας πτήσεις στην Ταϊπέι από την Κωνσταντινούπολη, το μακρινό ταξίδι των 11,5 ωρών είναι πιο εύκολο. Η Ταϊβάν είναι ένα νησί, γειτνιάζει με την Κίνα, την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες, έχει πληθυσμό 25 εκατ. κατοίκων, το νόμισμά της είναι το ταϊβανέζικο δολάριο και η οικονομία της -η οποία βασίζεται στη βιομηχανία και την τεχνολογία- είναι από τις πιο σημαντικές ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!