Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αμερικανίδα δημοσιογράφος: Κρίμα να πουλάτε το λάδι χύμα στους Ιταλούς! [εικόνες]
[Ελεύθερος Τύπος]: Αμερικανίδα δημοσιογράφος: Κρίμα να πουλάτε το λάδι χύμα στους Ιταλούς! [εικόνες]

[Ελεύθερος Τύπος]: Αμερικανίδα δημοσιογράφος: Κρίμα να πουλάτε το λάδι χύμα στους Ιταλούς! [εικόνες]


Η Lisa Radinovsky είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος, που ζει τα τελευταία 14 χρόνια στην Κρήτη, παντρεμένη με τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Διονύση Χριστόπουλο.

Και είναι εκείνη που δίνει καθημερινές και πολύτιμες μάχες σε όλο τον κόσμο με αρθρογραφία στα διεθνή μέσα, διαλέξεις αλλά και μέσω του διαδικτύου, για την προώθηση του «χρυσού υγρού», όπως ονομάζει το ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας την αναφορά του Ομήρου!

Μάλιστα έχει ήδη δημιουργήσει την ιστοσελίδα greekliquidgold μέσω της οποίας δημοσιεύει η ίδια και συνεργάτες της κείμενα με πληροφορίες, φωτογραφίες και ειδήσεις για το έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, την ποιότητά του, τα οφέλη για την υγεία, παρουσιάζοντας παραγωγούς, εμφιαλωτές και τους εξαγωγείς κα. Δεν περιορίζεται όμως μόνο στο ελαιόλαδο, αλλά προσπαθεί να στηρίξει γενικότερα την τοπική οικονομία, προβάλλοντας τον αγροτουρισμό, τον τουρισμό, τις ομορφιές του νησιού, ώστε να προσελκύσει επισκέπτες.

Η προσπάθειά της δεν εξαντλείται στην ηλεκτρονική της σελίδα αφού πολύ νωρίτερα είχε κάνει δημοσιεύσεις σε διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά, συνεργάζεται και στέλνει ανταποκρίσεις στο «Olive Oil Times», κάνει παρουσιάσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά!

Η ίδια θεωρεί ότι το λάδι, ο «χρυσός υγρός» της Κρήτης και της Ελλάδας θα μπορούσε να συμβάλλει ώστε η χώρα να βγει από την κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!