Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδά στη Φρανκφούρτη για την Ελλάδα
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδά στη Φρανκφούρτη για την Ελλάδα

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδά στη Φρανκφούρτη για την Ελλάδα


Για τρίτη φορά πραγματοποιείται φέτος η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στη χώρα μας,  που διοργανώνει στις 2 Δεκεμβρίου 2016 στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης  ο Σύλλογος  Ελλήνων Επιστημόνων της γερμανικής πόλης, σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Γκράβας.

Η διακεκριμένη  μεσόφωνος θέτει για άλλη μια φορά τη φωνή της στην υπηρεσία της Ελλάδας καθώς, η συναυλία έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Λάμψη» με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στη φετινή παράσταση είναι καλεσμένοι  ο Κώστας Φέρρης και η Θέσια Παναγιώτου μαζί με την Ρεμπέτικη κομπανία CAFÉ AMAN.

Η Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης (Alte Oper Frankfurt) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους της Γερμανίας, όπου φιλοξενήθηκαν και οι προηγούμενες συναυλίες του Συλλόγου  Ελλήνων Επιστημόνων για την Ελλάδα το 2012 και το 2014!

«Το κίνητρο για αυτές τις συναυλίες γεννήθηκε μέσα από την εσωτερική μας ανάγκη να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας κάποια αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας μέσα από συλλόγους που δρουν στην Ελλάδα», επισημαίνει η Αλεξάνδρα Γκράβας.  «Το 2012 καταφέραμε να δώσουμε στα SOS Χωριά Ελλάδος 32.000 ευρώ και το 2014 στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα/Ελλάδος 25.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!