Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αγοραστός: Αναδείξαμε τη Θεσσαλία σε πρώτη αθλητική περιφέρεια
[Ελεύθερος Τύπος]: Αγοραστός: Αναδείξαμε τη Θεσσαλία σε πρώτη αθλητική περιφέρεια

[Ελεύθερος Τύπος]: Αγοραστός: Αναδείξαμε τη Θεσσαλία σε πρώτη αθλητική περιφέρεια

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύγχρονων αθλητικών υποδομών και δυναμική συμμετοχή σε εκατοντάδες αθλητικά γεγονότα, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα.

Τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια προσφέρουν σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης σε επαγγελματίες αθλητές, μαθητές και λάτρεις των σπορ. Ενώ οι εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει και υποστηρίζει κινητοποιούν χιλιάδες κόσμου στο αθλητικό – δρομικό κίνημα και δημιουργούν ρεύμα αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλία.

«Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια», δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε κλειστά γυμναστήρια και κολυμβητήρια, συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία, μετατρέπουμε σχολικές αυλές σε ασφαλείς χώρους άθλησης για τους μαθητές, είμαστε πάντα παρόντες σε επιτυχημένες διοργανώσεις, παγκόσμια πρωταθλήματα, πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού.

Με σχεδιασμό, στρατηγική και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ισόρροπα κατανεμημένα που επιπλέον δημιουργούν και θέσεις εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η περιφέρεια του πολίτη, μια περιφέρεια διαρκών επιδόσεων και διακρίσεων και στον τομέα του αθλητισμού», επισημαίνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, 23 έργα προϋπολογισμού 9,5 εκατ. ευρώ

– Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε κλειστό γυμναστήριο στην Αγριά, προϋπολογισμού 1,3 εκατ. €, κλειστό γυμναστήριο στη Ζαγορά προϋπολογισμού 2 εκατ. €, την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, ολυμπιακών διαστάσεων, σκοπευτήριο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!