Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι VIP «πελάτες» του καλά οργανωμένου κυκλώματος των Ρομά
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι VIP «πελάτες» του καλά οργανωμένου κυκλώματος των Ρομά

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι VIP «πελάτες» του καλά οργανωμένου κυκλώματος των Ρομά


Τις αποκαλύψεις για τη δράση του καλά οργανωμένου κυκλώματος των Ρομά που «χτυπούσε» σε σπίτια πλουσίων τρέμει η κοσμική Αθήνα, καθώς η έρευνα -μεταξύ άλλων και για τους κλεπταποδόχους- συνεχίζεται από τις Αρχές.

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες φέρεται ότι έχουν εξαπατηθεί και υπήρξαν «πελάτες» της εν λόγω συμμορίας, έχοντας αγοράσει πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, θεωρώντας απλώς πως ήταν ενέχυρο, σύμφωνα με την «Espresso». Έτσι τώρα είναι προ των θυρών του ανακριτή για εξηγήσεις!

Μία καλλιτέχνιδα και ένας πασίγνωστος τραγουδιστής φέρεται ότι είχαν αγοράσει ή δεχτεί ως δώρο κοσμήματα, τα οποία αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από τη δράση των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο τραγουδιστής είχε αγοράσει πριν από δύο χρόνια ένα πανάκριβο χρυσό ρολόι Rolex από κοσμηματοπώλη στο κέντρο των Αθηνών, ο οποίος λειτουργούσε το κατάστημά του και ως ενεχυροδανειστήριο.

Ο πελάτης πίστευε ότι το ρολόι προερχόταν από ενεχυρίαση και για τον λόγο αυτόν δεν συνοδευόταν από χαρτιά – ή απλώς ο ίδιος ο καταστηματάρχης έτσι του είπε. Άλλωστε, το χρυσό Rolex ήταν σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, ενώ το μυαλό του τραγουδιστή δεν πήγε στο κακό, καθώς το κοσμηματοπωλείο είναι κεντρικό και γνωστό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!