Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κατερίνας Νοτοπούλου
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κατερίνας Νοτοπούλου

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κατερίνας Νοτοπούλου

Mε την φράση «να μην αφήσουμε την πόλη να γυρίσει στα σκοτάδια» και με μια ρητή δέσμευση απέναντι στην Θεσσαλονίκη και τους δημότες η υποψήφια δήμαρχος Θεσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που θέτει η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Μαζί» για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής κίνησης έγινε στον στεγασμένο χώρο, μπροστά από το περίπτερο 13 της ΔΕΘ, ο οποίος λόγω και της βροχής αποδείχθηκε πολύ μικρός για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην επίσημη πρώτη της δημοτικής παράταξης.

«Τόσο νερό μόνο γούρι μπορεί να είναι…Εύχομαι να είναι συμβολική η ορμή μας έτσι θα πάρουμε το δήμο με τόσο πάθος, ορμή και δύναμη θα τον διοικήσουμε» σχολίασε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος ανεβαίνοντας καταχειροκροτούμενη στο βήμα.

«Σήμερα αναλαμβάνουμε μία ρητή δέσμευση. Να εργαστούμε με όλη μας την ψυχή. Να εργαστούμε σκληρά. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των ανθρώπων της πόλης που είναι έτοιμοι να δώσουν την ψυχή τους για να τα καταφέρουμε. Μία Θεσσαλονίκη με ισχυρό μητροπολητικό χαρακτήρα, μία Θεσσαλονίκη ευρωπαική μητρόπολη που θα τη φτιάξουμε μαζί και θα είναι αλλιώς γιατί θα ακούει πρώτα από όλα τις ανάγκες των ανθρώπων της, τις δικές μας ανάγκες» τόνισε στην ομιλία της.

Η κ. Νοτοπούλου, παρουσίασε το πρόγραμμα του «Θεσσαλονίκη Μαζί» κάνοντες αναφορές στο παρόν, στο παρελθόν (στις προ Μπουτάρη διοικήσεις του Δήμου) αλλά και στο πως οραματίζεται το μέλλον της πόλης, ενώ δήλωσε περήφανη που δεν προέρχεται απο πολιτικό τζάκι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!