Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα εννέα αγκάθια στα προαπαιτούμενα
[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα εννέα αγκάθια στα προαπαιτούμενα

[Ελεύθερος Τύπος]: Αυτά είναι τα εννέα αγκάθια στα προαπαιτούμενα


Με αυτά τα δεδομένα, όλοι κατά βάθος θέλουν μια παρατεταμένη δεύτερη αξιολόγηση, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Η κυβέρνηση για να κατηγορεί την Ευρώπη (και ειδικά τη Γερμανία) για την καθυστέρηση της αξιολόγησης και να έχει δικαιολογία την καθυστέρηση της συζήτησης για το χρέος, το οποίο, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, δεν θα είναι σημαντικό.

Η Γερμανία για να ρίχνει το φταίξιμο στην Ελλάδα για την καθυστέρηση της αξιολόγησης και να μπορεί να έχει άλλοθι για την αναβολή της συζήτησης του χρέους. Το ΔΝΤ για να αποφύγει μια απευθείας σύγκρουση με την Ευρώπη, με άλλοθι και αυτό την καθυστέρηση της αξιολόγησης.

Σε καθαρά ρεαλιστικό επίπεδο υπάρχει ένα μεγάλο μέρος από τα 33 προαπαιτούμενα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης που μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα και να μεταφέρουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης πολύ μετά το τέλος Νοεμβρίου, λέει, δημόσια, ο υπουργός Οικονομικών. Τα μεγάλα θέματα της αξιολόγησης, που ξεκινά από την αρχή της εβδομάδας, θα είναι τα εξής:

1 Το θέμα των αλλαγών στην αγορά εργασίας όπου θα πρέπει να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη μεταξύ Ε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!