Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | [Ελεύθερος Τύπος]: Αφωνία Τσίπρα για τον Πετσίτη – Δεν βλέπει κανένα σκάνδαλο – Εκλογές στο τέλος της τετραετίας
[Ελεύθερος Τύπος]: Αφωνία Τσίπρα για τον Πετσίτη – Δεν βλέπει κανένα σκάνδαλο – Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

[Ελεύθερος Τύπος]: Αφωνία Τσίπρα για τον Πετσίτη – Δεν βλέπει κανένα σκάνδαλο – Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Κανένα σκάνδαλο δεν βλέπει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην υπόθεση Πετσίτη, στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από τη μία πλευρά υπάρχουν πραγματικά σκάνδαλα και από την άλλη υπάρχει «πετσιτολογία», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «για πάσα νόσο και πάσα αστοχία υπάρχει ένας Πετσίτης». Με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας, κάλυψε τον Νίκο Παππά, ο οποίος είχε βρεθεί στην… σέντρα τα τελευταία 24ωρα από στελέχη του ΣΎΡΙΖΑ.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε σκάνδαλο που έχει σχέση με δημόσιο χρήμα να μας το πούνε, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση για τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Πετσίτη και πρόσθεσε: «Είμαστε ανοικτοί να έλθει όποιος θέλει για να δούμε τους λογαριασμούς μας και πως ζούμε». Θύμισε ότι παλαιότερα «όταν είπα στην βουλή κανένα πολιτικό πρόσωπο με offshore έτρεχαν να κρυφτούνε.

Για τις εκλογές

Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη. Είναι στρατηγική επιλογή που δεν θα αλλάξει γιατί συνιστά επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Είχα δεχθεί και δέχομαι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές γιατί θεωρούν ότι είναι η στιγμή να δρέψει τους καρπούς μίας θετικής πορείας. Οι κάλπες θα είναι για τις ευρωεκλογές, κρίσιμες εκλογές, για τις περιφερειακές και για τις δημοτικές ακόμη και για κοινοτάρχες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!