Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: 5 ΜΚΟ αναζητούν προσωπικό σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σπάρτη
[Ελεύθερος Τύπος]: 5 ΜΚΟ αναζητούν προσωπικό σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σπάρτη

[Ελεύθερος Τύπος]: 5 ΜΚΟ αναζητούν προσωπικό σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σπάρτη


Παιδαγωγός στα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αναζητούν παιδαγωγό για τη στελέχωση των δραστηριοτήτων του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει: πτυχίο ΑΕΙ Κοινωνικών/Ανθρωπιστικών Σπουδών (Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Παιδαγωγικής, Κοινωνικής Εργασίας), προϋπηρεσία σε προγράμματα ψυχικής υγείας παιδιού και οικογενειών ή/και σε δομές φροντίδας οικογένειας και παιδιού, ηλικία 25 έως 32 ετών, υψηλή ικανότητα κρίσης, συνεργατικότητας, επικοινωνίας και δημιουργικότητας, ενδιαφέρον για το αντικείμενο, ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, υπευθυνότητα, εμπειρία συνεργασίας σε διεπιστημονική ομάδα, ικανότητα να λειτουργήσει ως πρόσωπο αναφοράς σε παιδιά που προστατεύονται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άρρενες υποψηφίους), πολύ καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel, Internet), καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει βάσει των πιστοποιημένων διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού του Σωματείου που περιλαμβάνουν α. προεπιλογή των αιτήσεων και β. διενέργεια συνεντεύξεων. Η αποστολή βιογραφικών θα γίνεται δεκτή μέχρι 01/12/2016, μόνο ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση [email protected], υπόψη: κας Αλεξάνδρας Λύγγρη.

Υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ – Γραφείο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει μία θέση εργασίας για το τμήμα επικοινωνίας του φορέα. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο ΑΕΙ (προτιμητέα κατεύθυνση: ΜΜΕ και Επικοινωνίας), η εμπειρία στην προσέλκυση χορηγών, η άριστη γνώση αγγλικών, η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (όλα τα εργαλεία του MS Office, χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η άριστη γνώση εργαλείων επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι βασικές γνώσεις πληροφορικής (site κ.λπ.), η άριστη δυνατότητα συγγραφής κειμένων (παρουσιάσεις, επιστολές, Δελτία Τύπου κ.λπ.) και οι άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!