Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οι 153 δίνουν σήμερα το διαβατήριο στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ
[Ελεύθερος Τύπος]: Οι 153 δίνουν σήμερα το διαβατήριο στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ

[Ελεύθερος Τύπος]: Οι 153 δίνουν σήμερα το διαβατήριο στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ

Παράδοση των διαχρονικών «όπλων» της εθνικής πολιτικής της χώρας για τη «Μακεδονία», από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα στην Ολομέλεια με την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Πυρ ομαδόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας για το στρατηγικό διπλωματικό λάθος, απόρροια της συμφωνίας των Πρεσπών. Αμηχανία και παραπαίουσα επιχειρηματολογία «κόντρα» στις ιδεολογικές γραμμές από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Τζούφιες» ρουκέτες από τον Πάνο Καμμένο με στόχο να πλήξει τη Ν.Δ., που κατέπεσαν όμως με… κρότο και απομονώθηκαν από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Ο τομεάρχης και εισηγητής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σε υψηλούς τόνους, ξεκαθάρισε χθες στην Επιτροπή πως «η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, καθώς αυτή είναι ένα τυπικό παρακολούθημα της σαθρής συμφωνίας των Πρεσπών. Μιας συμφωνίας με την οποία η Ελλάδα για πρώτη φορά στην Ιστορία δίνει τη συναίνεσή της στην ύπαρξη δήθεν “μακεδονικής” εθνότητας και γλώσσας. Της βάσης, δηλαδή, για την ανάπτυξη του μετα-Πρεσπικού αλυτρωτισμού των Σκοπίων».

Ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος «απονεύρωσε» τα πλαστά και πειστικά δήθεν διλήμματα που έθετε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αντίφαση που η Ν.Δ. αντιτίθεται στις ιδεολογικές της αξίες υπέρ της Δύσης, λέγοντας: «Ναι, η παράταξη αυτή έχει καθαρές, “δυτικές θέσεις”. Αλλά δεν διστάζει να διαφοροποιηθεί όταν το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!