Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Εφημ. Συντακτών]: «Ο Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Ν.Δ.»
[Εφημ. Συντακτών]: «Ο Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Ν.Δ.»

[Εφημ. Συντακτών]: «Ο Μοσκοβισί ακυρώνει την προπαγάνδα της Ν.Δ.»

Η Νέα Δημοκρατία είναι βαριά εκτεθειμένη μετά το άρθρο του Πιερ Μοσκοβισί στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Σχολιάζοντας το άρθρο του Ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομικών, τονίζει ότι «ακυρώνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο».

Στο σχόλιό του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρει ότι ο Πιερ Μοσκοβισί με την παρέμβασή του στην εφημερίδα «Die Welt» «επιβεβαιώνει με έμφαση ότι η περίοδος των Μνημονίων τελείωσε. Ούτε τέταρτο Μνημόνιο, ούτε νέες δεσμεύσεις της χώρας μας υπάρχουν».

«Την ίδια στιγμή όμως ακυρώνει και την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας για τις αιτίες που οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, αφού αποκαλύπτει ότι οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν εκείνοι που εσκεμμένα έριξαν το δεύτερο πρόγραμμα στα βράχια, σχεδιάζοντας τη λεγόμενη “αριστερή παρένθεση”», συμπληρώνει.

Και προσθέτει:

«Αποκαλύπτει, επίσης, ότι αυτή η συνωμοσία βρήκε την ανοχή και ορισμένων εκ των δανειστών. Η Ν.Δ. του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Σαμαρά είναι βαριά εκτεθειμένη από τις σημερινές αποκαλύψεις Μοσκοβισί. Και όσο επιμένει στη σιωπή της, τόσο επιβεβαιώνει την ενοχή της».

Ο Πιερ Μοσκοβισί στο άρθρο του με τίτλο «Διδάγματα από την Ελλάδα» και στον απολογισμό που κάνει για την πορεία της ελληνικής κρίσης παραδέχεται ότι έγιναν λάθη τόσο από πλευράς δανειστών όσο και από ελληνικής πλευράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!