Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Εφημ. Συντακτών]: «Είμαι στρατιώτης, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός»
[Εφημ. Συντακτών]: «Είμαι στρατιώτης, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός»

[Εφημ. Συντακτών]: «Είμαι στρατιώτης, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός»

«Αυτοί που χάθηκαν δεν θα ξανάρθουν κοντά μας, οφείλουμε να τους θυμόμαστε, οφείλουμε να βρούμε τρόπους για να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία», τόνισε ο παραιτηθείς Ν. Τόσκας κατά τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής των αρμοδιοτήτων του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον υπ. Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη.

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα από τον πύρινο εφιάλτη και τόνισε ότι «όταν ήρθε η ώρα του απολογισμού όλοι λυγίσαμε».

Για την παραίτησή του είπε ότι η συνείδησή του του επέβαλε να την καταθέσει από την πρώτη στιγμή και σχολίασε ότι «κάποιοι δεν με πίστεψαν όταν έλεγα ότι δεν είμαι “βιδωμένος” με την καρέκλα».

«Επί 35 χρόνια υπηρέτησα την πατρίδα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν το επιδίωξα, ούτε σκοπεύω να γίνω», είπε επίσης και τόνισε ότι επέλεξε να μην ακούει τις σειρήνες της μικροπολιτικής αλλά να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Η γενναιότητα και το εκτόπισμα του Αλ. Τσίπρα

«Οι πολίτες καταλαβαίνουν, αξιολογούν και κρίνουν, το κοινωνικό σύνολο είναι ο μεγάλος κριτής», σημείωσε ο απερχόμενος υπουργός και αμέσως μετά αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Ο Αλ. Τσίπρας κλήθηκε να βγάλει τη χώρα από το περιθώριο και ο ίδιος απέδειξε ότι γενναιότητα δεν έχουν μόνο οι στρατηγοί αλλά και τα υπεύθυνα πολιτικά πρόσωπα που κυρίως σε δύσκολες στιγμές δείχνουν το εκτόπισμά τους».

«Αγωνίστηκα για μια πιο δημοκρατική Αστυνομία»

«Από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στήριξα σε όλα τα επίπεδα το δύσκολο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας», είπε ακόμα ο κ. Τόσκας και τόνισε ότι φορούσε πάντα τη στολή και τιμά τους ανθρώπους με στολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!