Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976
[Drive]: Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976

[Drive]: Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976

Επεστράφη στην ιδιοκτήτριά της Corvette C2 που είχε κλαπεί 40 χρόνια πριν. Την αποχωρίστηκε μετά από 20 χρόνια οικογένεια που την είχε αποκτήσει νόμιμα.

Το 1976 εκλάπη η Corvette C2 της Modesto Fleming, μιας γυναίκας που ζούσε στo Anaheim της California. Η αστυνομία τότε δεν μπόρεσε να βρει τα ίχνη του αυτοκινήτου. Η γυναίκα δέχτηκε ότι το αγαπημένο της αυτοκίνητο είχε χαθεί για πάντα.
Μέχρι τον Οκτώβριο. Αλλά με λίγη τύχη και χάρη σε έναν έξυπνο και σκληρά εργαζόμενο αξιωματικό της αστυνομίας, η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη. Νωρίτερα φέτος μια Corvette Stingray του ’64 παρουσιάστηκε σε μία έκθεση. Τότε κάποιος παρατήρησε ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο δεν αντιστοιχούσε σε Corvette. Και ψάχνοντας αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε μια Chevrolet Impala του ’64. Έτσι η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, διασταυρώνοντας τα στοιχεία στο εθνικό σύστημα ασφάλισης. Ο σωστός αριθμός πλαισίου αντιστοιχούσε σε ένα αυτοκίνητο κλεμμένο από το Anaheim τον Σεπτέμβριο του 1976.
Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του Anaheim και βρήκαν το θύμα, η οποία πλέον ζει στην Arizona. Ο άνδρας που πήγε το αυτοκίνητο στην έκθεση από την οποία ξεκίνησε η διαλεύκανση της υπόθεσης είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο νόμιμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!