Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να επιτεθεί στο γκρουπ Volkswagen
[Drive]: Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να επιτεθεί στο γκρουπ Volkswagen

[Drive]: Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να επιτεθεί στο γκρουπ Volkswagen

Η βρετανική κυβέρνηση ψάχνει να βρει πώς θα στηρίξει νομικά την υποχρέωση της VW σε αποζημίωση των βρετανών καταναλωτών.

Το γκρουπ Volkswagen έχει ήδη εξηγήσει ότι δεν θα υπάρξει αποζημίωση για τους Ευρωπαίους καταναλωτές, καθώς η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι διαφορετική από αυτή των ΗΠΑ.
Παρόλα αυτά, οι Βρετανοί επιμένουν. Η βρετανική κυβέρνησης ξεκινά σταυροφορία ενάντια στο γερμανικό γίγαντα, κρίνοντας ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν είναι «απαράδεκτες».
Ο MatthiasMüller, αφεντικό του γκρουπ Volkswagen, απάντησε λακωνικά σε ερώτηση του Michel Holtz, συνεργάτη του γαλλικού ιστότοπου caradisiac, στο MondialdelAutomobile 2016 στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες, πάνω στο θέμα τη μη αποζημίωσης των Ευρωπαίων καταναλωτών για το dieselgate: «Οι ευρωπαϊκοί νόμοι είναι διαφορετικοί από τους αμερικανικούς». Και δεν είχε τελείως άδικο, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αρκεί για τη βρετανική κυβέρνηση, η οποία είχε μόλις χαρακτηρίσει «απαράδεκτη» την απάντηση από το γερμανικό γκρουπ στο βρετανικό υπουργείο Μεταφορών.
«Ο τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στους Βρετανούς καταναλωτές είναι απαράδεκτος και οι ιδιοκτήτες θα έπρεπε να αποζημιώνονται οικονομικά για την ταλαιπωρία», σχολίασε η βρετανική κυβέρνηση που αρνείται για την ώρα να σχολιάσει οτιδήποπτε για τις ακόλουθες ενέργειές της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!