Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Volkswagen SUV βασισμένο στο Amarok [video]
[Drive]: Volkswagen SUV βασισμένο στο Amarok [video]

[Drive]: Volkswagen SUV βασισμένο στο Amarok [video]

Το στρατιωτικού θέματος δημιούργημα με το όνομα Korama είναι ένας «λύκος που φορά τομάρι… άλλου λύκου».

Η Volkswagen αποκάλυψε το άγριο και αυστραλέζικης προέλευσης πρωτότυπο SUV που ακούει στο όνομα Korama και βασίζεται στο νέο AmarokV 6 .
Ντυμένο εξωτερικά με νέα πάνελ και εφοδιασμένο με τρακτερωτά λάστιχα, τον ενδιαφέρον όχημα κατασκευάστηκε για να προκαλέσει το ενδιαφέρον γύρω από το faceliftedAmarok και τη νέα κορυφαία 6κύλινδρη τουρμποντίζελ έκδοσή του.
Η Volkswagen λέει ότι το Korama είναι ένα «AmarokV6 με θωράκιση» και λόγω των 245 PS και 56,1 kgm του πετρελαιοκινητήρα και του ύψους από το έδαφος που του δίνουν αστείρευτες ικανότητες μπορεί να πάει παντού. Καθώς οι φωτογραφίες-teaser διέρρευσαν πριν από την επίσημη αποκάλυψή του, ως μέρος της καμπάνιας μάρκετινγκ του Amarok V6, θεωρήθηκε ότι το όχημα θα μπορούσε να είναι μια κινεζική απομίμηση ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού. Ή ακόμα ενός πρωτοτύπου της VW που προοιωνιζόταν τον αντίπαλο του ToyotaLandCruiser –ένα SUV βασισμένο στην επόμενη γενιά του Amarok.
 
Σύμφωνα με το DDB, το ντιζάιν προέρχεται από τον ίδιο «μοναχικό μάγκα» που βρίσκεται πίσω από τα σχέδια των αυτοκινήτων του MadMax: FuryRoad.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!