Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Τέλος το τζάμπα ρεύμα για τους ιδιοκτήτες Tesla
[Drive]: Τέλος το τζάμπα ρεύμα για τους ιδιοκτήτες Tesla

[Drive]: Τέλος το τζάμπα ρεύμα για τους ιδιοκτήτες Tesla

Οι αγοραστές καινούργιων Tesla θα πληρώνουν ένα μικρό αντίτιμο για τη χρήση των Superchargers της εταιρίας, αντίθετα με ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Η Tesla διαφήμιζε για πολύ καιρό την παροχή δωρεάν ρεύματος στους πελάτες της μέσω του παγκόσμιου δικτύου ταχυφορτιστών που έχει αναπτύξει, όμως αυτή η εποχή πέρασε.
Άλλωστε η διεύρυνση της γκάμας της Τesla, με το Model S να πλαισιώνεται πλέον από το crossover Model X , και η συνεχής αύξηση των πωλήσεων, θα έφερναν σύντομα υπερβολική κίνηση στους Tesla Superchargers αν η χρήση τους εξακολουθούσε να παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους. Οπότε για τα μοντέλα που θα πουληθούν από αύριο, 15 Ιανουαρίου, η πολιτική της εταιρίας αλλάζει. Πλέον θα προσφέρεται μια ποσότητα ενέργειας δωρεάν και στη συνέχεια η υπηρεσία θα παρέχεται με χρέωση του πελάτη. Σύμφωνα με την εταιρία, στόχος της χρέωσης είναι να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία και ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης, και όχι το επιπλέον κέρδος.
Συγκεκριμένα, στους αγοραστές νέων Tesla Model S και Model X θα διατίθενται δωρεάν 400 kWh ρεύματος, δηλαδή ενέργεια που αντιστοιχεί περίπου σε 1.600 km μετακίνησης (1.000 μίλια), σε ετήσια βάση. Η ανανέωση δεν θα γίνεται ανά ημερολογιακό έτος αλλά την ημέρα των… γενεθλίων του αυτοκινήτου, την επέτειο της ημερομηνίας που πρωτοκυκλοφόρησε δηλαδή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!