Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: SURUS, η νέα ευέλικτη, αυτόνομη, υδρογονοκίνητη πλατφόρμα της GM
[Drive]: SURUS, η νέα ευέλικτη, αυτόνομη, υδρογονοκίνητη πλατφόρμα της GM

[Drive]: SURUS, η νέα ευέλικτη, αυτόνομη, υδρογονοκίνητη πλατφόρμα της GM

H General Motors μέσω της νέας, ευέλικτης πλατφόρμας SURUS προσπαθεί να λύσει τις πιο δύσκολες μεταφορικές προκλήσεις.

Είτε πρόκειται για φυσικές καταστροφές είτε περίπλοκες εφοδιαστικές απαιτήσεις είτε για στρατιωτικές επιχειρήσεις, η Silent Utility Rover Universal Superstructure (SURUS) της General Motors στοχεύει να είναι μια παγκόσμια λύση.
Η SURUS κάνει χρήση του νέου συστήματος κυψελών καυσίμου της Hydrotec, αυτόνομων δυνατοτήτων, σε συνδυασμό με ένα σασί φορτηγού για να προσφέρει λύση μηδενικών εκπομπών ρύπων, μειώνοντας έτσι την έκθεση του ανθρώπου σε επιβλαβείς ουσίες.
Η GM δηλώνει ότι τα οφέλη περιλαμβάνουν την «ήσυχη και χωρίς οσμή λειτουργία, την δυνατότητα εκτός ασφάλτου, τη διαμόρφωση πεδίου, την άμεση παροχή υψηλής ροπής, την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, την παραγωγή νερού και τον ταχύ ανεφοδιασμό».
Η πλατφόρμα SURUS περιλαμβάνει ένα ζευγάρι προηγμένων ηλεκτρικών μονάδων κίνησης, μια μπαταρία ιόντων λιθίου, δύο ενεργειακές κυψέλες υδρογόνου, δεξαμενή υδρογόνου για αυτονομία 650 km, εξαρτήματα πλαισίου φορτηγού της GM και προηγμένο σύστημα ανάρτησης. Η εταιρεία λέει ότι η SURUS θα μπορούσε να προσαρμοστεί για την ευέλικτη παράδοση φορτίων, την κινητή παραγωγή εφεδρικής ενέργειας έκτακτης ανάγκης, τα εμπορικά φορτία ή διάφορες στρατιωτικές εφαρμογές. Η SURUS θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να λειτουργεί ως «συρμός» οχημάτων σε μια διαμόρφωση επικεφαλής οχήματος και ακολούθων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!