Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Στο DRIVE #251 που μόλις κυκλοφόρησε…
[Drive]: Στο DRIVE #251 που μόλις κυκλοφόρησε…

[Drive]: Στο DRIVE #251 που μόλις κυκλοφόρησε…

Μη μασάτε που το λένε «Σεπτεμβρίου», είναι το καλοκαιρινό τεύχος του DRIVE και μόλις κυκλοφόρησε. Πάνω στην ώρα για να πάρετε το δικό σας πριν φύγετε για Σαββατοκύριακο και Δεκαπενταύγουστο.

Ακόμη δεν έχουν καλά καλά σβήσει τα κεράκια των 70 χρόνων Ferrari, και σε αυτό το τεύχος γιορτάζουμε μια άλλη σημαντική επέτειο. Τα 50 χρόνια από την ίδρυση της AMG.
Ανατρέχουμε στην ιστορία της φίρμας, μιαενδιαφέρουσα διαδρομή στο χρόνο επιχειρηματικά, τεχνολογικά αλλά και από την ανθρώπινη πλευρά της. Ένα… επικό success story που ξεκίνησε όταν η ίδια η Mercedes διέκοψε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα και απέλυσε δύο μηχανικούς της. Κι έφτασε δεκαετίες μετά, να αγοράσει την εταιρεία που εκείνοι ίδρυσαν.
Ξεχωρίζουμε τα σημαντικότερα μοντέλα της φίρμας, θυμόμαστε τις σπουδαιότερες στιγμές της πλούσιας αγωνιστικής ιστορίας, παρουσιάζουμε ολόκληρη τη σημερινή γκάμα, αλλά κυρίως, οδηγούμε τη… Θεά.

Η Mercedes-AMG GT C Roadster είναι πολύ περισσότερα από την ανοιχτή έκδοση της GT που ξέραμε. Με τεχνολογία από την R, αυτό το αφοπλιστικά όμορφο διθέσιο είναι ένα συγκλονιστικό supercar που σίγουρα θα ήθελαν να έχουν φτιάξει στα περίχωρα της Modena.
Η λάμψη και το γκάζι δεν λείπουν και εκτός των 32 σελίδων του αφιερώματος AMG.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!