Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Στις 1-3 Ιουνίου 2018 το Ράλλυ Ακρόπολις
[Drive]: Στις 1-3 Ιουνίου 2018 το Ράλλυ Ακρόπολις

[Drive]: Στις 1-3 Ιουνίου 2018 το Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι ο τρίτος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) του 2018.

Τις ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) ανακοίνωσε επίσημα η FIA, μετά τη χτεσινή συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Ο θεσμός του ERC θα αποτελείται και τη νέα αγωνιστική χρονιά από οκτώ αγώνες, και κανένας από αυτούς δεν θα συμπίπτει με αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC). Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τις όχθες του Ατλαντικού, στις νήσους Αζόρες, με το Azores Airlines Rallye της Πορτογαλίας στις 22-24 Μαρτίου, και θα καταλήξει στις όχθες της Βαλτικής με το Rally Liepaja της Λετονίας, στις 12-14 Οκτωβρίου.
Πέντε εκ των οκτώ αγώνων θα είναι χωμάτινοι, και τρεις ασφάλτινοι. Πέραν του Ακρόπολις, χωμάτινα θα είναι τα ράλλυ σε Πορτογαλία, Κύπρο, Πολωνία και Λετονία, ενώ σε ασφάλτινο τερέν θα διεξαχθούν οι συναντήσεις στην Ισπανία, την Ιταλία και την Τσεχία. Το Ράλλυ Πολωνίας απουσίαζε από τον θεσμό του ERC από το 2013, χρονιά που το είχε κερδίσει ο πρωταθλητής Ευρώπης Kajetan Kajetanowicz. Ο οποίος φέτος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά μπροστά στους συμπατριώτες του. Αντικαθιστώντας το Rally Rzeszow στο πρόγραμμα του ERC, το Ράλλυ Πολωνίας θα γιορτάσει το 2018 την 75η του επέτειο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!