Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 6 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Σύλληψη συμμορίας για κλοπές αλά Fast and Furious [video]
[Drive]: Σύλληψη συμμορίας για κλοπές αλά Fast and Furious [video]

[Drive]: Σύλληψη συμμορίας για κλοπές αλά Fast and Furious [video]

Η ολλανδική Αστυνομία συνέλαβε συμμορία που πλησίαζε φορτηγά εν κινήσει και έκλεβε smartphones και άλλα ηλεκτρονικά είδη.

Σε άλλη μια περίπτωση όπου η πραγματική ζωή μιμείται την τέχνη, πέντε άτομα που μάλλον είχαν αντλήσει έμπνευση από το Fast and Furious , έκλεβαν ηλεκτρονικά είδη από φορτηγά εν κινήσει.
Όπως αναφέρει η Guardian , η ολλανδική Αστυνομία συνέλαβε την περασμένη Πέμπτη πέντε άτομα, όλα ρουμανικής καταγωγής και ηλικίας από 33 έως 43 ετών, τα οποία τη νύχτα της 24ης Ιουλίου είχαν διαρρήξει ένα φορτηγό ενώ αυτό κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Α73. Σε αυτή την περίπτωση, είχαν καταφέρει να αποσπάσουν ολοκαίνουργια iPhone συνολικής αξίας €500.000. Όμως τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαν ξαναγίνει 17 αντίστοιχες ληστείες, στις οποίες ενδεχομένως να εμπλέκονται οι ίδιοι άνθρωποι. Για όλα αυτά θα κληθούν να λογοδοτήσουν στο δικαστήριο, την ερχόμενη Τρίτη.
Αντί για τα βελτιωμένα Honda Civic της παρέας του Dominic Toretto βέβαια, αυτή η συμμορία χρησιμοποιούσε βανάκια, όμως η μέθοδος ήταν παραπλήσια. Το βαν πλησίαζε με σβηστά φώτα το κινούμενο φορτηγό από το πίσω. Ένα μέλος της συμμορίας ανέβαινε στο καπό, παραβίαζε την πίσω πόρτα του φορτηγού, και αποκτούσε πρόσβαση στο πολύτιμο εμπόρευμά του, το οποίο στη συνέχεια μεταφερόταν στο εσωτερικό του βαν μέσω ενός ανοίγματος στην οροφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!