Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η SEAT σκέφτεται να κάνει τα CUPRA μια ξεχωριστή σπορ «υπομάρκα»
[Drive]: Η SEAT σκέφτεται να κάνει τα CUPRA μια ξεχωριστή σπορ «υπομάρκα»

[Drive]: Η SEAT σκέφτεται να κάνει τα CUPRA μια ξεχωριστή σπορ «υπομάρκα»

Είναι πολύ πιθανό το σκέλος των σπορ μοντέλων της εταιρείας να αποσπαστεί σε μια αυθύπαρκτη φίρμα και να έχει ακόμα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Φαίνεται ότι η SEAT έχει μεγάλα σχέδια για τα CUPRA.
Θέλει δηλαδή να τα αναβαθμίσει σε μια σπορ «υπομάρκα» που θα είναι αυθύπαρκτη και θα έχει το δικό της λογότυπο. Το τελευταίο μάλιστα, το έχει ήδη κατοχυρώσει.
Δε θα είναι η καρό σημαία που χαρακτηρίζει τις σημερινές κορυφαίες σπορ εκδόσεις, αλλά ένα εντελώς νέο τρισδιάστατο σήμα που θα συμπληρώνει το γραφικό CUPRA.
Το πλάνο αυτό είναι υπό σκέψη από το 2015, όταν ο Luca De Meo ανέλαβε το τιμόνι της εταιρείας, ενώ και ο επικεφαλής του τμήματος Έρευνας κι Εξέλιξης, Matthias Rabe, θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο το δυναμικό της εταιρείας που ασχολείται με τα σπορ μοντέλα.
Πέραν αυτού η SEAT απέφυγε να κάνει επιπλέον δηλώσεις σχετικά με το θέμα, σχολίασε πάντως ότι «Η εταιρεία εξελίσσει την εταιρική της ταυτότητα. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι όλες οι εταιρίες κατοχυρώνουν πολλές πατέντες, σχέδια και λογότυπους».
Επιπλέον, πριν από λίγο καιρό κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας είχε δηλώσει ότι σκοπός είναι οι δραστηριότητες της SEAT Sport να επεκταθούν και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!