Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ρίξε το χαρμάνι μάστορα να πάμε για τσικουδιές!
[Drive]: Ρίξε το χαρμάνι μάστορα να πάμε για τσικουδιές!

[Drive]: Ρίξε το χαρμάνι μάστορα να πάμε για τσικουδιές!

Απίστευτη ασφαλτόστρωση το Ρέθυμνο!
Αυτό και αν είναι για ρεκόρ Γκίνες.  Στην οδό Επ. Μαρούλη στο Ρέθυμνο, έγινε η… καλύτερη ασφαλτόστρωση που έχουμε δει ποτέ!
 
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το goodnet.gr , η καινούργια άσφαλτος στυρώθηκε όπου χωρούσε να περάσει το μηχάνημα. 
Φαίνεται πως ουδείς ειδοποίησε τους κατοίκους να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους, ουδείς ενδιαφέρθηκε για  τους κάδους των σκουπιδιών. Για το αποτέλεσμα της ασφαλτόστρωσης ο δήμος ρίχνει τις ευθύνες στην αστυνομία που δεν απομάκρυνε τα αυτοκίνητα και οι πολίτες στο δήμο διότι ουδέποτε τους ειδοποίησε. 
Βέβαια ο εργολάβος αδιαφόρησε για τα εμπόδια και βρήκε την καλύτερη λύση: «Ρίξε το χαρμάνι μάστορα όπου χωράει να πάμε και για καμία τσικουδιά». 
 
Το goodnet.gr που δημοσίευσε τις φωτογραφίες επισημαίνει:
 
«Επειδή ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης δεν γίνονται πλέον δυστυχώς κάθε μέρα, καλό θα είναι όλοι μας να αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα τα έργα και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε στην σωστή εκτέλεσή τους. 
Και αναφερόμαστε τόσο στο δήμο όσο και στην αστυνομία, αλλά και στους πολίτες, δεδομένου ότι όλοι έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης στην σωστή ολοκλήρωση ενός έργου.
Ο δήμος οφείλει να ενημερώνει έγκαιρα πολίτες και υπηρεσίες για την εκτέλεση του έργου και στην περίπτωση που δεν πετύχει με συναίνεση την βοήθειά τους, να την απαιτεί! Εικόνες όπως αυτές τις οδού Επ. Μαρούλη αδικούν μία τόσο σοβαρή προσπάθεια και μας εκθέτουν όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!