Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 19 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ράλι Σουηδίας: Ο Neuville ταχύτερος στο shakedown
[Drive]: Ράλι Σουηδίας: Ο Neuville ταχύτερος στο shakedown

[Drive]: Ράλι Σουηδίας: Ο Neuville ταχύτερος στο shakedown

Ευχάριστη έκπληξη η επίδοση του Ostberg στην πρώτη του επαφή με το C3 WRC.

O Neuville αποδείχθηκε ταχύτερος στο shakedown του Ράλι Σουηδίας, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο εμπρός από τους Mads Ostberg και Ott Tanak.
Ο Βέλγος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στο τρίτο πέρασμα από την ειδική διαδρομή Skalla που είχε μήκος 6,86 km, ενώ ο Ostberg στο τέταρτο και ο Tanak στο δεύτερο.
Εντυπωσιακή το δίχως άλλο η επίδοση του Ostberg στην πρώτη του επαφή με το C3 WRC, ο οποίος πραγματοποίησε πέντε περάσματα σε μια προσπάθεια να γράψει όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα με το νέο του αυτοκίνητο και να προχωρήσει στις ρυθμίσεις που θέλει.
Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Ogier και Paddon.
O αγώνας θα ξεκινήσει το βράδυ στις 20.08 τοπική ώρα, με την υπερειδική Karlstad 1 που έχει μήκος μόλις 1,9 km. Είναι αυτή η ειδική που θέλει να ξεχάσει ο Neuville, καθώς πέρυσι και ενώ βρισκόταν μπροστά στη κατάταξη, χτύπησε στα προστατευτικά και έχασε ένα τροχό και μαζί κάθε ελπίδα για διάκριση.

Η αυριανή ημέρα (Παρασκευή) περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές, οκτώ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα έχουμε τις τρεις τελευταίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!