Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η πρώτη έκθεση για Mercedes-AMG είναι γεγονός
[Drive]: Η πρώτη έκθεση για Mercedes-AMG είναι γεγονός

[Drive]: Η πρώτη έκθεση για Mercedes-AMG είναι γεγονός

Τα Mercedes-AMG θα σταματήσουν να πωλούνται μέσα στις εκθέσεις της Mercedes-Benz και θα αποκτήσουν τις δικές τους.

Το 2016, οι πωλήσεις των Mercedes-AMG σημείωσαν αύξηση 44% σε σχέση με το 2015.
Αυτό είναι ένα άκρως εντυπωσιακό νούμερο, που δείχνει μια σαφή τάση στην εταιρεία. Γι’ αυτό και η μαμά Daimlerαποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της ανεξαρτητοποίησης για τα σημεία πώλησης των μοντέλων AMG από τα υπόλοιπα Mercedes-Benz.
Το πρώτο κατάστημα λειτουργεί ήδη στο προάστιο Setagaya του Τόκιο και όσο περίεργη κι εάν φαίνεται αυτή η επιλογή, προφανώς στηρίζεται στην μεγάλη αύξηση της ζήτησης για τα AMG.
Η δεύτερη έκθεση είναι προγραμματισμένη να λειτουργήσει στο Σίδνεϋ, μέσα στο 2017 ενώ τα καταστήματα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα ακολουθήσουν.
Μέχρι σήμερα τα μοντέλα AMG πωλούνταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στις εκθέσεις της Mercedes-Benz, οι οποίοι ονομάζονταν AMG Performance Centers. Αυτή η τακτική όμως κρίθηκε ανεπαρκής για τις νέες απαιτήσεις της αγοράς από τα Mercedes-AMG, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να αλλάξει.
Αυτός άλλωστε είναι κι ένας καλός τρόπος για να τονιστεί η σημασία της 50στηςεπετείου από την ίδρυση της AMG, ενώ σίγουρα προσθέτει ακόμα περισσότερο κύρος στην εταιρεία, τώρα που το hypercar των 1.000 ίππων της ετοιμάζεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!