Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Πώς η ομοφυλοφιλική κοινότητα «έσωσε» τη Subaru
[Drive]: Πώς η ομοφυλοφιλική κοινότητα «έσωσε» τη Subaru

[Drive]: Πώς η ομοφυλοφιλική κοινότητα «έσωσε» τη Subaru

Μην παραξενεύεστε, πρόκειται για κοινό μυστικό που υπάρχει από τη δεκαετία του ’90.

Σχεδόν όλοι όσοι ανήκουν στην κοινότητα του αυτοκίνητου, ακόμα και όχι, έχουν ακούσει το στερεότυπο ότι οι λεσβίες οδηγούν Subaru.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι αυτό το στερεότυπο ενθαρρύνθηκε από την ίδια τη Subaru και τη να «ορθοποδήσει» τη δεκαετία του ‘90.

Η ιστορία αυτή ξαναήρθε στο φως μέσω ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που ασχολούνται με την οικονομία. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Subaru τη συγκεκριμένη δεκαετία, σχετικά με το ποιος αγοράζει τα αυτοκίνητά της, ανακάλυψαν ότι εκτός από τους φυσιολάτρες, μεγάλο μέρος αποτελούσαν οι ομοφυλόφιλοι. Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε σε πιο ειδικές διαφημίσεις που απευθύνονταν σε αυτή την κοινότητα, που με τη σειρά τους οδήγησαν σε περισσότερες πωλήσεις από αυτή την ομάδα ανθρώπων.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός του τμήματος Πωλήσεων της Subaru είχε και άλλες συνιστώσες, αλλά αυτή η συγκεκριμένη εκστρατεία αποτέλεσε ένα σημαντικό και ιδιαίτερα πετυχημένο κομμάτι αυτού. Σύμφωνα μάλιστα με τα συμπεράσματα των αναλυτών, χάρη σε αυτή την επιτυχία μπορούμε και βλέπουμε γύρω μας νέα μοντέλα της Subaru και φυσικά, αγωνιστική δραστηριότητα από την ιαπωνική εταιρεία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!