Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Περιορισμένης παραγωγής Nissan GT-R με 675 PS και 2,5” 0-100 km/h
[Drive]: Περιορισμένης παραγωγής Nissan GT-R με 675 PS και 2,5” 0-100 km/h

[Drive]: Περιορισμένης παραγωγής Nissan GT-R με 675 PS και 2,5” 0-100 km/h

Η Litchfield, ένας Bρετανός εξειδικευμένος βελτιωτής, θα φτιάξει μόλις 20 από αυτά τα ξεχωριστά Nissan GT-R.

Η βρετανική Litchfield, μια εταιρεία πολύ ξεχωριστών βελτιώσεων, γιορτάζει τα 20 χρόνια της. Και με αφορμή την επέτειο, θα φτιάξει 20 μόλις κομμάτια από αυτή την ξεχωριστή εκδοχή του Nissan GT-R, αποκλειστικά για αυτούς που είναι ήδη πελάτες της.
Δεν είναι το πιο δυνατό, κάθε άλλο. Έχουμε δει πολύ ισχυρότερα βελτιωμένα Nissan GT-R. Σύμφωνα με την Litchfield, ο δικός της στόχος ήταν να προσφέρει ένα πακέτο με συνολικά αναβαθμισμένη απόδοση και ταυτόχρονα ένα αυτοκίνητο απολύτως χρηστικό κάθε μέρα. Με αξιοπιστία και ασφάλεια. Με 1.000+ ίππους , όπως έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις βελτιωμένων GT-R , δεν μπορείς αν θεωρείς την αξιοπιστία δεδομένη και να εμπιστευτείς το αυτοκίνητο για μακρινά ταξίδια, ας πούμε.
Μετά από πολλά χρόνια εξειδίκευσης στα Nissan GT-R η Litchfield έκρινε ότι οι 675 ίπποι είναι η χρυσή τομή για σαφώς βελτιωμένες επιδόσεις και ταυτόχρονα «εργοστασιακή» αξιοπιστίαγια τον V6 biturbo ο οποίος κανονικά βγάζει 570 PS και 65,2 kgm ροπή . Η αλήθεια είναι το όφελος στη ροπή από τις παρεμβάσεις της Litchfield είναι πιο εντυπωσιακό από αυτό σε ιπποδύναμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!