Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Τα πέντε πιο cool ρολόγια χεριού σχετικά με αυτοκίνητο, που έχετε δει ποτέ
[Drive]: Τα πέντε πιο cool ρολόγια χεριού σχετικά με αυτοκίνητο, που έχετε δει ποτέ

[Drive]: Τα πέντε πιο cool ρολόγια χεριού σχετικά με αυτοκίνητο, που έχετε δει ποτέ

Πιο υποκειμενική λίστα δεν έχετε ξαναδεί, αλλά αυτά παθαίνει όποιος τρώει τη μέρα του στο e-bay.

H σημερινή αγορά ρολογιών βρίθει από ηλιθιωδώς υπερτιμημένα ελβετικά δείγματα που πολλές φορές είναι ακριβότερα απ’ ό,τι αν είχαν «χτυπημένο» το σήμα της Ferrari στην πλάκα τους.
Η ζήτηση για τέτοιου είδους αντικείμενα φαίνεται να είναι υψηλή και όλα πηγαίνουν πρίμα όσο ωρολογοποιοί όπως ο Bradley  προσφέρουν ένα σκασμό στιλ και ποιότητα σε λογική τιμή για εμάς τους κοινούς θνητούς –στο πορτοφόλι. Εάν όμως είστε πιο απαιτητικός και το λέει παραπάνω η τσέπη σας, το Ebay αποτελεί ένα πρώτης τάξεως πεδίο για να ξοδέψετε το χρόνο και φυσικά τα χρήματά σας.
Οι άνθρωποι που έχουν τον τρόπο τους, αλλά δεν θα ήθελαν να ξοδέψουν χρόνο να σκεφτούν, αγοράζουν ένα Rolex Daytona , ακόμα κι αν δεν έχουν την πρόθεση να ακολουθήσουν τα βήματα του Paul Newman. Το στάτους του Daytona υποστηρίζεται από την ιστορία του, αλλά όταν τίθεται το ερώτημα «ποιος είναι ο καλύτερος κλασικός χρονογράφος;», χάνει από το Heuer Monza πάντα.
Το Heuer ήταν ο βασιλιάς της χρονομέτρησης αγώνων και μπορεί ο Steve McQueen να το φορούσε στο Monaco κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Le Mans, το Monza στην πραγματικότητα φτιάχτηκε για το πρωτάθλημα της F1 που κέρδισε ο Niki Lauda το 1975.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!