Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Πέντε κλασικά concept cars που προέβλεψαν με επιτυχία το μέλλον
[Drive]: Πέντε κλασικά concept cars που προέβλεψαν με επιτυχία το μέλλον

[Drive]: Πέντε κλασικά concept cars που προέβλεψαν με επιτυχία το μέλλον

Στην λίστα αυτών των πέντε concept cars που έχουν προβλέψει το μέλλον με επιτυχία συναντάμε δύο φορές την Alfa Romeo και τρεις το όνομα του Pinifarina.

Τα concept cars δημιουργούνται για να μετρηθούν οι αντιδράσεις του κοινού. Για να δείξουν τα εργοστάσια τη νέα σχεδιαστική τους φιλοσοφία, για να προλειάνουν το έδαφος για ένα νέο μοντέλο ή ακόμη και μια ολόκληρη νέα κατηγορία, για να ανοίξει η συζήτηση σχετικά με μία νέα τεχνολογία ή μία τάση της αγοράς.
Κάποια από αυτά φτάνουν άμεσα στην παραγωγή. Αν όχι με την μορφή ενός νέου μοντέλου, τουλάχιστον κάποια σχεδιαστικά στοιχεία ή τεχνολογίες περνούν στα αυτοκίνητα που φτάνουν στις εκθέσεις. Κάποια άλλα, όπως τα παραδείγματα που βλέπουμε εδώ, φαίνεται να καταλήγουν στα αζήτητα. Μέχρι η ίδια η πραγματικότητα, δεκαετίες αργότερα, να δικαιώσει την διορατικότητα των δημιουργών τους.
Alfa Romeo Sportut by Bertone
Η Maserati, η Bentley, η Porsche και προσφάτως η Alfa Romeo με την Stelvio , έχουν SUV στην γκάμα τους. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ο Bertone είχε προβλέψει αυτή την εξέλιξη με το Sportut.
Δεν είναι και πολύ όμορφο, αλλά είναι cool και μοντέρνο, με την ίδια έννοια που σήμερα το λέμε για ένα Nissan Juke.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!