Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Οδηγούμε το Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo
[Drive]: Οδηγούμε το Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo

[Drive]: Οδηγούμε το Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo

Η Honda βελτίωσε το Civic σε όλους τους τομείς. Ειδικά στην έκδοση 1.5 είναι ένα πολύ καλό οικογενειακό με σαφή σπορ διάθεση.

Για την δέκατη γενιά του Civic, η Honda εκπόνησε το µεγαλύτερο σχέδιο εξέλιξης νέου µοντέλου στην 70χρονη ιστορία της, σύµφωνα µε την ίδια. Το αποτέλεσµα είναι ένα ολοκληρωµένο και πολύ πιο ικανό αυτοκίνητο.
Η ισχυρότερη έκδοση για την ώρα κινείται από τον καινούριο 4κύλινδρο 1.5 βενζίνης με τεχνολογία VTEC Turbo, με απόδοση 182 ίππων. Ενώ το εργοστάσιο δεν ισχυρίζεται φυσικά ότι αυτή είναι κάποια ειδική έκδοση, και δεν είναι, ωστόσο οι επιδόσεις και ο ήχος του μοτέρ, σε συνδυασμό με το πάτημα σε δρόμους με στροφές και το ακριβές χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο, δίνουν σε αυτό το οικογενειακό ρυθμό και χαρακτήρα σχεδόν… GTI.
Πραγματικά καινούριο
Το Civic δέκατης γενιάς βασίζεται σε µια εντελώς νέα πλατφόρµα. Εκτός από σηµαντικά φαρδύτερο και µακρύτερο από το απερχόµενο, είναι και πιο χαµηλό. Το χαµηλότερο ύψος φυσικά είναι καλύτερο για το κέντρο βάρους και για το πόσο απέχει το σώµα του οδηγού από τον δρόµο, αλλά χαρίζει και πιο δυναµική εµφάνιση. Το πλαίσιο είναι σηµαντικά πιο στιβαρό, µε µεγαλύτερη κατά 52% ακαµψία στη στρέψη, και ταυτόχρονα 16 kg ελαφρύτερο από εκείνο του προηγούµενου Civic.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!