Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Νέο Audi A8, λιγότερος περισπασμός για τον οδηγό
[Drive]: Νέο Audi A8, λιγότερος περισπασμός για τον οδηγό

[Drive]: Νέο Audi A8, λιγότερος περισπασμός για τον οδηγό

Ο πόλεμος ενάντια στα κουμπιά που κήρυξε η Audi με το νέο A8 2018 βοηθούν τον οδηγό να διατηρεί προσοχή και βλέμμα του στραμμένα στο δρόμο.

Η Audi, ξεκινώντας με το λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας της, του A8 2018, θα ενσωματώσει την απτική ανατροφοδότηση τόσο στο κεντρικό σύστημα infotainment όσο και στα κουμπιά του κλιματιστικού.
Ο παλμός και η ηχητική απόκριση θα είναι ρυθμιζόμενα, αναγνωρίζοντας τις εντολές του οδηγού και επιτρέποντάς του να μην παίρνει το βλέμμα του από το δρόμο. Ένα σύστημα που η Audi παρουσίασε στο επίσημο λανσάρισμα της επόμενης γενιάς του A8, στη Βαρκελώνη.
Η Audi επανασχεδιάζει τις διεπαφές ανθρώπου-μηχανής σε όλη την γκάμα της, ξεκινώντας από το A8, για να ενσωματώσει την απτική ανατροφοδότηση, την οποία η εταιρεία θεωρεί ως πρόσθετο μέτρο ασφάλειας.
Το A8 διατηρεί και χρησιμοποιεί το υφιστάμενο head-up display και το διαμορφώσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων (Virtual Cockpit) για να κρατήσει την προσοχή του οδηγού ευθεία εμπρός. Για τον ίδιο λόγο τα ενσωματωμένα κουμπιά και χειριστήρια στο τιμόνι ελέγχουν περίπου το 80% των λειτουργιών του αυτοκινήτου, χωρίς να χρειάζεται να πάρεις τα χέρια σου από το τιμόνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!