Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: To μπεζ εσωτερικό της Porsche σας «κερνάει» γυαλιά ηλίου
[Drive]: To μπεζ εσωτερικό της Porsche σας «κερνάει» γυαλιά ηλίου

[Drive]: To μπεζ εσωτερικό της Porsche σας «κερνάει» γυαλιά ηλίου

Η Porsche αναγκάστηκε να πληρώσει τα γυαλιά ηλίου πελατών της, μετά από έναν περίεργο νομικό διακανονισμό.

Είστε νυν ή πρώην ιδιοκτήτης (ή μισθωτής) μιας Porsche με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό; Έχετε παρατηρήσει ότι η λάμψη που έρχεται από την αντανάκλαση του ηλίου στο ταμπλό είναι ιδιαίτερα έντονη; Αναγκαστήκατε να αγοράσετε γυαλιά ηλίου για να μπορέσετε να χαρείτε την Porsche σας μια ηλιόλουστη μέρα; Εάν ναι, δεν είστε ο μόνος.

Για την ακρίβεια, υπήρξε μια ολόκληρη αγωγή κατηγορίας για το συγκεκριμένο θέμα και εάν δεν βιαστείτε, θα χάσετε την ευκαιρία να αποζημιωθείτε για τα γυαλιά ηλίου που αγοράσατε.

Ο νομικός διακανονισμός προτάθηκε στις αρχές του έτους και ισχύει για όλους του ιδιοκτήτες μοντέλων της Porsche από το 2007 μέχρι και το 2016, αρκεί να έχουν εσωτερικό χρώματος Cognac, Luxor Beige, Natural Brown, Platinum Grey ή Sand Beige. Εάν αγοράσατε γυαλιά ηλίου ή προχωρήσατε σε κάποια «μετατροπή» για να μειώσετε το φαινόμενο της αντανάκλασης, μπορείτε να πάρετε ως αποζημίωση από 50 έως 175 δολάρια.

Οι πρώτοι ιδιοκτήτες που προχώρησαν στην ομαδική αγωγή, ισχυρίστηκαν ότι η έντονη αντανάκλαση του ταμπλό θέτει θέμα ασφάλειας. Η Porsche όμως ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν αναφορές ιδιοκτήτων που να αναφέρουν ότι σταμάτησαν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους για αυτό τον λόγο, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή άλλες απώλειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!