Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Mountune: Κιτ βελτίωσης του Ford Fiesta ST στα 280 PS
[Drive]: Mountune: Κιτ βελτίωσης του Ford Fiesta ST στα 280 PS

[Drive]: Mountune: Κιτ βελτίωσης του Ford Fiesta ST στα 280 PS

Ο αναγνωρισμένος από τη Ford βελτιωτικός οίκος της Mountune ετοιμάζει το κορυφαίο κιτ βελτίωσης για το Fiesta ST, το οποίο θα αποδίδει 280 PS.

Μπορεί ήδη να αγαπάς το Ford Fiesta ST για την οδική του συμπεριφορά, όμως τώρα η Mountune δίνει έναν λόγο να το λατρέψεις και για τις επιδόσεις του.
Οι αγοραστές των μικρών καυτών GTi παραδοσιακά ψάχνονται για το πώς το αυτοκίνητό τους θα βγάλει περισσότερη δύναμη. Έτσι, ακόμα και η ίδια η Ford προτίθεται να προσφέρει τέτοιες λύσεις για τους ανά τον κόσμο αγοραστές του Fiesta ST, αρχικά καλύπτοντας με εργοστασιακή εγγύηση το κιτ βελτίωσης ΜΡ215 της Mountune, και στη συνέχεια προσφέροντας η ίδια τη δυνατότερη έκδοσηSΤ200 . Η Mountune έχει άλλο ένα κιτ για ακόμα περισσότερη δύναμη, το MR230, και τώρα το αμερικανικό παρακλάδι της φίρμας φαίνεται ότι κάνει το επόμενο βήμα, προσφέροντας και ένα big turbo kit.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Mountune USA, Ken Anderson, ο βελτιωτικός οίκος πρόκειται να παρουσιάσει πριν το τέλος του 2016 ένα big turbo kit, το οποίο θα κάνει χρήση μιας Garrett GT2554R και θα ανεβάζει την ισχύ του Fiesta ST στα 280 PS.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!