Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 6 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η Mercedes-AMG θα χρειαστεί να «επανεφεύρει» τον εαυτό της για να ανταποκριθεί στο ηλεκτρικό μέλλον
[Drive]: Η Mercedes-AMG θα χρειαστεί να «επανεφεύρει» τον εαυτό της για να ανταποκριθεί στο ηλεκτρικό μέλλον

[Drive]: Η Mercedes-AMG θα χρειαστεί να «επανεφεύρει» τον εαυτό της για να ανταποκριθεί στο ηλεκτρικό μέλλον

Κάτι τέτοιο μάλλον θα είναι απαραίτητο όταν έρθει η ώρα να ασχοληθεί με τα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz.

Η Mercedes-AMG βρίσκεται σε αναζήτηση τρόπων για να τα καταφέρει όπως πρέπει, μόλις φτάσει η ώρα να βελτιώσει τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz.
Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαιτήσει αλλαγές σε σχέση με τα σημερινά της δεδομένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Drummond Jacoy, του διευθυντή εξέλιξης των AMG.
«Είναι προφανές ότι δε θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαρά στους ενθουσιώδεις οδηγούς με θηριώδεις V8 κινητήρες για τα επόμενα 200χρόνια. Κάποια στιγμή ο ηλεκτρισμός θα έρθει, όμως με την ηλεκτρική SLS έχουμε ήδη αποδείξει ότι είμαστε ικανοί να ανταπεξέρθουμε σε αυτό. Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο, αυτή τη στιγμή όμως η τεχνολογία έχει αλλάξει πολύ και τα δεδομένα είναι άλλα».
Ο Jacoy πάντως είναι βέβαιος ότι η εταιρεία θα τα καταφέρει όπως πρέπει. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ -όπως πάντα- και το εξής χαρακτηριστικό: Η AMG λαμβάνει μέρος από την αρχή στην εξέλιξη του κάθε μοντέλου της Mercedes-Benz, οπότε ξέρει τι πρέπει να κάνει αλλά και πώς πρέπει να το κάνει, όταν έρθει η ώρα.
«Όταν η Mercedes-Benz ξεκινήσει να φτιάχνει τα ηλεκτρικά της μοντέλα, τότε θα δούμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!