Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ματαιώθηκε το αυτοκίνητο της Apple;
[Drive]: Ματαιώθηκε το αυτοκίνητο της Apple;

[Drive]: Ματαιώθηκε το αυτοκίνητο της Apple;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία θα περιοριστεί στην εξέλιξη λογισμικού αυτόνομης οδήγησης.

Δεκάδες είναι τα κατά καιρούς ρεπορτάζ σχετικά με τη φημολογούμενη είσοδο της Apple στον τομέα των αυτοκινήτων, αλλά το τελευταίο ρεπορτάζ είναι αυτό που δημιουργεί τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Τα σενάρια εκτείνονταν από μια υποτιθέμενη συνεργασία με τη McLaren και τη Magna Steyr, μέχρι την πρόσληψη μηχανολόγων της Tesla και της Aston Martin, όμως το πιο πρόσφατο σενάριο υπαινίσσεται ότι το αυτοκίνητο της Apple μπορεί και να μην υπάρξει ποτέ!
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο γίγαντας της πληροφορικής «αποκλιμάκωσε» τους αυτοκινητικούς του στόχους. Πηγές που δεν κατονομάζονται υποστηρίζουν ότι εκατοντάδες υπάλληλοι της Apple που εργάζονταν στο Project Titan (όπως είναι γνωστό το αυτοκίνητο μέσα στην εταιρεία) μετατέθηκαν σε άλλα προγράμματα, απολύθηκαν ή αποχώρησαν οικειοθελώς τους τελευταίους μήνες.
Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας ότι τα στελέχη της Apple έδωσαν στην ομάδα εξέλιξης του αυτοκινήτου προθεσμία μέχρι το τέλος του 2017 ώστε να αποφασίσουν για την τελική έκβαση του προγράμματος, ενώ αυτό επικεντρώνεται πλέον στη δημιουργία τεχνολογίας (δηλ. λογισμικού) αυτόνομης οδήγησης που θα βοηθήσει την εταιρεία να σχεδιάσει το δικό της όχημα στο μέλλον ή –το πιθανότερο– να συνεργαστεί με κάποια αυτοκινητοβιομηχανία ώστε να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία της στα αυτοκίνητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!