Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H Lamborghini Huracán Performante χωρίς καμουφλάζ
[Drive]: H Lamborghini Huracán Performante χωρίς καμουφλάζ

[Drive]: H Lamborghini Huracán Performante χωρίς καμουφλάζ

Η επερχόμενη Lamborghini Huracán Performante ανοίγει τα «φτερά» της στην Πορτογαλία και δεν δείχνει και τόσο όμορφη.

Αφού είδαμε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της επερχόμενης Huracán Performante να γυρίζει στην πίστα της Imola και στην πίστα του N ü rburgring ήταν θέμα χρόνου οι κατάσκοποι να την απαθανατίσουν και χωρίς καμουφλάζ.
Το αυτοκίνητο της Lambo που φιλοδοξεί να κάνει το απόλυτο ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής στην πίστα του Nürburgring, παίρνοντας τον επίζηλο τίτλο από την Porsche 918 Spyder , έκανε την εμφάνιση χωρίς καμουφλάζ στην Πορτογαλία. Πρόκειται και πάλι για ένα πρωτότυπο, αλλά πολύ κοντά στο αυτοκίνητο παραγωγής, βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα, επιδεικνύοντας την περίπλοκη πίσω πτερυγά της.
Ο λόγος που η Huracán Performante χαρακτηρίζεται τόσο ειδική περίπτωση είναι όχι μόνο διότι κατασκευάζεται από συνθετικά υλικά, αλλά και διότι  διαθέτει ένα αεροδυναμικό πακέτο που η Lamborghini αποκαλεί Aerodynamica Lamborghini Attiva. Είναι ενεργό και αλλάζει το αεροδυναμικό φορτίο μέσω της λειτουργίας δύο φλαπ εκατέρωθεν της πίσω πτέρυγας. Αντί για κάποιο βαρύ υδραυλικό σύστημα, τη δουλειά κάνουν μικροί ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με το εργοστάσιο, εκτός από το μειωμένο βάρος, έχει και πολύ πιο άμεσο χρόνο απόκρισης, ως και πέντε φορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!