Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Κόκκινο χαλί θα έστρωνε η Ferrari για τον Mick Schumacher
[Drive]: Κόκκινο χαλί θα έστρωνε η Ferrari για τον Mick Schumacher

[Drive]: Κόκκινο χαλί θα έστρωνε η Ferrari για τον Mick Schumacher

Η Ferrari θα ήθελε να εντάξει τον Mick Schumacher, γιο του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, στην ακαδημία της.

Εντυπωσιασμένη από την πρόοδο του Mick Schumacher δηλώνει η Ferrari και παραδέχεται ότι θα ήθελε να τον εντάξει στο πρόγραμμα της για την ανάδειξη νέων οδηγών.
Μετά από δύο σεζόν στην F4 , o Mick Schumacher, γιος του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, ανεβαίνει φέτος στo ευρωπαϊκό πρωτάθλημα F3 με την ομάδα Prema. Σύμφωνα με πληροφορίες και επειδή αυτή ήταν η ομάδα στην οποία έκλεισε την καριέρα του ο πατέρας του, oι πηγές αναφέρουν ότι η Mercedes και ο 17χρονος Schumacher έχουν ήδη μία επαφή. Και οι Γερμανοί θα τον ήθελαν στο δικό της πρόγραμμα ανάπτυξης νέων ταλέντων. Αλλά όπως  δηλώνει ο διευθυντής της Ferrari Driver Academy, Massimo Rivola, και στο Maranello θα έστρωναν κόκκινο χαλί για να υποδεχτούν τον γιο του οδηγού που έχει συνδεθεί με την ομάδα όσο κανένας στη σύγχρονη ιστορία, κατακτώντας πέντε double στα κόκκινα.
«Προφανώς τον παρακολουθούμε », δήλωσε ο Rivola στην Gazzetta dello Sport. Και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ακόμη πιο κοντά του, καθώς φέτος στην Prema θα είναι team mates με τον οδηγό της FDA, Guan Yu Zhou.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!