Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Koenigsegg Regera, φόρος τιμής στον Prince
[Drive]: Koenigsegg Regera, φόρος τιμής στον Prince

[Drive]: Koenigsegg Regera, φόρος τιμής στον Prince

Αυτό το σχεδόν διάφανο μωβ Koenigsegg με αμάξωμα φτιαγμένο από γυμνό ανθρακόνημα, είναι εμπνευσμένο από το Purple Rain του Prince.

Πολλά έχουν γραφτεί ως φόρος τιμής στον pop star Prince ο οποίος είναι μεταξύ των κάμποσων διάσημων που μας άφησαν χρόνους μέσα στο 2016. Αυτή η Koenigsegg Regera είναι μάλλον ό,τι πιο ιδιαίτερο και αντιπροσωπευτικό στο πνεύμα του καλλιτέχνη.
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Prince είναι το Purple Rain. Κι αυτή η Koenigsegg Regera με αμάξωμα από γυμνό ανθρακόνημα βαμμένο σε ένα σχεδόν διάφανο μωβ χρώμα είναι εμπνευσμένη ακριβώς από αυτό. Η ιδέα ήταν του Steven Wade, υπεύθυνου επικοινωνίας της μάρκας. Και θαυμαστή του Prince. Δεν πρωτοτυπεί η Koenigsegg, ωστόσο. Την ίδια έμπνευση είχε ο Lewis Hamilton ως προς το χρώμα και αυτήν ακριβώς την τεχνοτροπία έχει χρησιμοποιήσει η Pagani για να του φτιάξει τη μοναδική Pagani Zonda LΗ , μια track day special Zonda R με τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να κυκλοφορεί στο δρόμο. Στην ουσία ένα αγωνιστικό πρωτότυπο με πινακίδες. Φορά έναν εξωφρενικό ατμοσφαιρικό V12 της AMG που στροφάρει σαν F1 της παλιάς σχολής με ανάλογο soundtrack.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!