Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Keke και Nico Rosberg: τον ανέθρεψε ως πρωταθλητή. Αλλά χθες δεν ήταν στην πίστα [video]
[Drive]: Keke και Nico Rosberg: τον ανέθρεψε ως πρωταθλητή. Αλλά χθες δεν ήταν στην πίστα [video]

[Drive]: Keke και Nico Rosberg: τον ανέθρεψε ως πρωταθλητή. Αλλά χθες δεν ήταν στην πίστα [video]

Ο πρωταθλητής πλέον στην F1 Nico Rosberg οδηγεί καρτ, σε ηλικία ούτε πέντε ετών, υπό την καθοδήγηση του επίσης πρωταθλητή πατέρα του Keke. Ο οποίος όμως δεν ήταν χθες στην πίστα του Abu Dhabi την ώρα του αγώνα.

Ο Keke Rosberg, πρωταθλητής στην F1 το 1982, δεν ήταν χθες το βράδυ στην πίστα του Abu Dhabi την ώρα που ο γιος του Nico κατακτούσε το πρώτο του πρωτάθλημα.
«Ήμουν σε ένα ξενοδοχείο
και στο σπίτι ενός φίλου, στο Dubai», δήλωσε ο ίδιος, όταν τελικά ήρθε στην πίστα αρκετά μετά την λήξη του αγώνα. Ήταν μια συνειδητή απόφαση να μείνει μακριά, καθώς γενικότερα τηρεί χαμηλό προφίλ από τότε που ο Nico έχει εδραιωθεί μεταξύ των κορυφαίων οδηγών και διεκδικητών του τίτλου.
«Κατάλαβα πότε είχε έρθει η ώρα να κάνω πίσω», είπε ο Keke Rosberg σχετικά με την προσέγγισή του στο πως ακολουθεί την καριέρα του γιου του. «Αν βρισκόμουν εδώ όλο το τριήμερο, χωρίς να έχω κάτι να κάνω, δεν θα υπήρχε ούτε ένα λεπτό ηρεμίας. Ούτε για μένα ούτε για τον Nico. Για αυτό το συζητήσαμε και επέλεξα να μείνω μακριά. Δεν ήξερε καν που βρισκόμουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!